brIMMOn

EDEN in de natuur

Natuur:

Uiteraard de prachtige bossen en velden van het mooiste stuk Ardennen. 

Cultuur opsnuiven in één van de Kastelen : Chateau du Petite Somme - Radhadesh , Chimay , Ciney , Achouffe zijn ook niet ver en de Bierfanaat kan ook eens gaan proeven. 

Wandelen: Diverse wandelroutes voor ieder wat wils: Je kan direct starten aan 12 prachtige wandelingen die vertrekken vanaf het Park Le Boulac. Dagen wandelen zonder dat je uw auto nodig hebt ! Zalig en tevens uniek !  

Fietsen:

Uiteraard is de regio Durbuy/ Izier de uitvalsbasis om eindeloos te mountainbiken 

Bezienswaardigheden:

Durbuy met o.a. zijn prachtig Kasteel bovenop de rots , Chateau du Petite Somme - Radhadesh ,… 

Meer actie ?! : 

  • Speeltuin op 500 meter van het Huisje
  • Verwarmd zwembad , zalig zonnig gelegen. 
  • Tennisvelden


Le Labyrinthe de Barvaux-Durby , Topiary Parc , ….

Met de vele investeringen van Marc Coucke is er altijd wel iets te doen voor de actieve mens: Le Golf de Durbuy-Barvaux , Five Nations in Méan ,… 

LPM Nature en Adventure Parc , Escape Room Durbuy , Laser game in Barvaux ,… 

Eerder iets met water ? Geen probleem: Durbuy Kayak LPM, Adventure Valley in Durbuy. 

Ook ideaal voor al uw team-events of een actieve daguitstap met familie en of vrienden.

Eten:

Restaurants: Durbuy Ô , Le Ferme des Oliviers , Le Table de Manon; La BRU’sserie,  La Cannette , Le Sanglier des Ardennes

Tearoom en Bistro : Le Hibou hier op het Domein Le boulac , Tortuga Bar 

Kortom eindeloos veel Vakantie Plezier 

Ligging:

Ons super gezellig vakantiehuisje Eden in de Natuur is gelegen in Izier Durbuy dat u via de wegen E-40 Brussel- Luik , de A4 en de E25 naar Luxemburg snel en gemakkelijk kan bereiken. Met de stadjes en dorpen in de buurt bent u zeker van een boeiend en mooi verblijf: Han-sur-Lesse , Hotton , Manhay , Namen , Luik , La Roche en Ardenne , Durbuy, Barvaux , Dinant , Achouffe, Ciney , Saint-Hubert en Houffalize.

In al deze dorpen is er zoveel te doen: Fête de la Bière, du pain et du Fromage , Halloween Durbuy , Kerstmis en kerstmarkt in Durbuy, Winterfeest in La Roche en Ardenne, Brocante Couverte, Historische en culinaire rondleidingen in Durbuy , Antiquité et Belle Brocante, Grand prix in Francorchamps. 

Skiën en langlaufen kan u ook de Baraque Fraiture het hoogste punt van België is niet ver weg. Schaatsen op de banen in Durbuy en La Roche en Ardenne . 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x