brIMMOn

EDEN in de natuur

Je zoekt de ideale plek in de Ardennen om je batterijen op te laden in de rust en Natuur ? 

Je wilt je kinderen laten spelen op een domein van 30 ha. Kuieren aan rustig kabbelende beekjes.. Je kan je dagelijkse zorgen aan de kant zetten en even van de wereld zijn. Je zoekt de stilte, maar je wil ook wandelen kilometers lang of mountainbiken, baantjes trekken in het open zwembad, een balletje slaan op het tennisveld met vrienden en dit alles direct bij het huis. Zoek je zoiets ? 

Dan zit je goed , wij presenteren u “Eden in de Natuur”

Luxueus ingerichte woning 90m² voor max. 6 pers. met groot zonnig terras in Izier(Durbuy), 40 km onder Luik in de provincie Luxemburg.

BUITENGEWOON UITZONDERLIJK 180 ° FRONTAAL VRIJ ZICHT OP DE MOOISTE DREEF VAN DE ARDENNEN beboste hellingen en de betoverende natuur. Uniek in België met op  300 m 2 prachtige meertjes waar de bevers hun burcht bouwen in de vrije natuur. 

Eden in de Natuur, ligt in de bescherming van een kleinschalig (natuur-) bungalowpark, wellicht het mooiste van de Ardennen.

Ideaal voor vissers dankzij 2 meertjes.

Eden in de Natuur is gelegen in Izier/Durbuy, 40 km onder Luik in de provincie Luxemburg. Slechts 120 km van Antwerpen

Waar voor iedereen iets te beleven valt. De centrale ligging is een pluspunt om met groepen of eerder zakelijk (teambuildings) af te spreken. Met zeer korte ontsluitingen naar de belangrijkste wegen Naar het binnenland : E40 (Brussel-Luik), A4 , E25 (Namen Luxemburg) 

Regio van Durbuy/Izier   vinden heel wat bekende evenementen plaats zoals: Durbuy Grand Prix, Formule 1 in Francorchamps,… 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x